Reklámajándék-készítés

Egyedi megoldások

Reklámajándék

Cégünk 2005 óta foglalkozik promóciós termékek és reklámtárgyak tervezésével, gyártásával, beszerzésével.

A cég logójával ellátott termék az egyik leghatékonyabb reklámeszközünk lehet.
Valljuk, hogy egy jól megválasztott reklámajándék imázsnövelő hatással bír, hisz kézzel fogható memóriafogásként, ott marad az ügyfelek kezében, erősítve ügyfelünkkel a kapcsolatot. Pontosan tudjuk, hogy egy ajándékért cserébe nem várunk semmit, de mégis, a két vállalat közti ilyenfajta kapcsolaterősítés, hosszútávon akár profitot is eredményezhet.

A céges ajándékoknak nagyon fontos marketing szerepük lehet. Használhatjuk cégünk reklámozására, imázsépítésre, adhatjuk kedves gesztusként vendégeinknek, mnkavállalóinkank, de lehet akár egy okosan felépített webáruház olcsóbb, saját márkás (logós) vásárló "behúzó" terméke.

Sok ügyfelemmel szóba került, hogy a vírushelyzet miatt elmaradt ügyféllátogatások, rendezvények, kiállítások, meetingek, mennyire megtépázták a partnereikkel gondosan felépített eddigi jó kapcsolatot. A romló közhangulat begyűrűzött az üzleti életbe is. Mi úgy véljük, most a legfontosabb megmutatni nekik, hogy "Számítunk rátok, ahogy ti is számíthattok ránk!".

Kogenda - új koncepció a reklámajándék piacon
Egy jól megválasztott ajándékkal végre mosolyt csalhatunk ügyfeleink, partnereink, munkavállalóink arcára. Nem kell megvárnunk a karácsonyt, az év bármely napján meglephetjük vevőinket, parntnereinket, munkatársainkat. Fogjuk szorosabbra velük a kapcsolatunkat, mélyítsük lojalitásukat.

A 2020-as év után talán fontosabb,  mint valaha, hogy megmutassuk:

„Fent maradtunk, itt vagyunk!”

Az ”Idén még az ajándék is elmaradt!” mondat, nagyon veszélyes cégünk stabilitásának reprezentálásának szempontjából is. Tehát, ne feledkezzünk meg kollégáinkról, ügyfeleinkről, alvállalkozóinkról, vagy cégünknek szolgáltatást nyújtó partnereiről! Érezze munkvállalónk, hogy nálunk biztonságban van, és a járvány okozta nehézségek ellenére is fontos nekünk, törődünk vele.

Ha jelenleg személyesen nem is tudjuk meglátogatni ügyfeleinket, partnereinket, a nekik szánt ajándékot futárszolgálattal is eljuttathatjuk hozzájuk, hiszen ezzel az ajándékkal cégünk likviditását, piaci pozícióját, erősségét és egyben  figyelmességét mutatjuk meg.
Amit mindig szem előtt kell tartanunk, az a kreativitás, a figyelemfelkeltés, és az egyediség, mely, mint egy tökéletes memóriafogas emlékezteti ajándékozottunkat a cégünkre, ahányszor csak kézbe veszi, vagy meglátja a neki szánt ajándékunkat.
A promóciós termék így beteljesíti feladatát, vagyis a figyelemfelkeltést és az emlékeztetést, hogy akár tudat alatt, de ott maradjunk az ajándékozott fejében.

Egy fejlődni vágyó cég részére a jól megválasztott reklámajándék szerepe rövid és hosszútávon is vitathatatlanul fontos.

Engedje meg, hogy segítsünk, hiszen mi a hétköznapi reklámajándékoktól a különleges ajándéktárgyakig, pár darabostól egészen a több tízezres példányszámig tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Ha olyan promóciós termékre vágyik, amely még nem létezik, vagy nem tudja pontosan, hogy mit szeretne, csupán abban  biztos, hogy egyedi reklámajándékra van szüksége, cégünk megtervezi, legyártja, és leszállítja az igényeinek megfelelő terméket.

Amennyiben katalógus termékekre van szüksége, kérjük, keresse fel online katalógus menüpontunkat, vagy webshopunkat.

A minőség garantált.

Kontakt személy

Bokros Gabriella

A reklámajándék divízió vezetőjeként 2005 óta foglalkozom távol-keleti beszerzéssel, gyártatással, mely során minden esetben az ügyfél elképzeléseit, igényeit szem előtt tartva képviseltem őket a külföldi gyártatás néha bonyolult ügymeneteiben. Sokéves szakmai tapasztalatom garancia a minőségi termékek gyártására, beszerzésére.

Kogenda Bt.

1173 Budapest, Mansfeld Péter utca 6.

Bokros Gabriella
ügyvezető

+36 20 314 7208

Cégünk egy teljesen új koncepciót képvisel a reklám és kereskedelmi piacon. Kérje ajánlatunkat Ön is, és segítünk egyedi megoldást találni!

Kogenda reklámajándék készítés

Hírlevél

A Kogenda Reklámajándék weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.