Külkereskedelmi ügyintézés

Levesszük a válláról a gondot!

Külkereskedelmi ügyintézés

Hosszú évek külkereskedelmi tapasztalatait felhasználva, változatos ügymenetekben segítünk ügyfeleinknek. Legyen szó alapanyag beszerzésről, árubeszerzésről, vagy akár az Önök által kinézett külföldi gyártóval való ártárgyalásról, szerződéskötésről, tranzakciók lebonyolításáról.

Külkereskedelmi képviseletként, az összes ügyintézést átvállaljuk Önöktől. Nincs más dolguk, mint megadni a kívánt terméket, és mi a felkutatástól, a vámoláson át, a szállításig mindent elintézünk.

Aludjon nyugodtan! Az áru jó kezekben van!
Kogenda - új koncepció a reklámajándék piacon
Kontakt személy külkereskedelem külkereskedelmi ügyintézés Bokros Gabriella

Bokros Gabriella - Divízióvezető

2005 óta foglalkozom távol-keleti beszerzéssel, gyártatással, mely során minden esetben az ügyfél elképzeléseit, igényeit szem előtt tartva képviseltem őket a külföldi gyártatás néha bonyolult ügymeneteiben. Sokéves szakmai tapasztalatom garancia a minőségi termékek gyártására, beszerzésére, és az áruk zavartalan beérkeztére.

Kogenda Bt.

1173 Budapest, Mansfeld Péter utca 6.

Bokros Gabriella
ügyvezető

+36 20 314 7208

Cégünk egy teljesen új koncepciót képvisel a reklám és kereskedelmi piacon. Kérje ajánlatunkat Ön is, és segítünk egyedi megoldást találni!

Kogenda reklámajándék készítés

Hírlevél

A Kogenda Reklámajándék weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.