Rólunk

Néhány szó cégünkről

Kogenda Ügynökség

Cégünket 2005 öszén alapítottuk reklámtermékek távol-keleti gyártása és importálása céljából. A kezdeti időszakban főként ezen termékek tervezésével, gyártásával, beszerzésével, illetve nyomdai termékek tervezésével, kivitelezésével foglalkoztunk.

A promóciós termékeket kínai gyárakban készíttettük, ám fokozatosan európai gyártók termékeit is bevontuk a kínálatunkba, továbbá más ázsiai országok felé is nyitottunk. Raktárkészlet felhalmozása nélkül, kizárólag megrendelésre dolgoztunk.

Felismerve azonban, hogy a piaci igények jelentősen megváltoztak, megszületett az ötlet, hogy remek partnereinkkel összefogva, komplexebb szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, így cégünket, a meglévő reklámajándék és nyomdai termékek gyártása mellett, az alábbi divíziókkal bővítettük:

  • Reklámfilmkészítés  / fotó- és videótartalom-gyártás
  • Grafikai tervezés  /  kiadványok tervezése, kivitelezése, design
  • Kommunikációs tanácsadás  /  PR tanácsadás, personal branding, sajtókapcsolatok kiépítése és menedzselése
  • külkeresekedelmi ügyintézés  / termékfelkutatás, gyártatás, szállítás, vámügyintézés


A minőség garantált.

Kogenda - új koncepció a reklámajándék piacon

Kogenda Bt.

1173 Budapest, Mansfeld Péter utca 6.

Bokros Gabriella
ügyvezető

+36 20 314 7208

Cégünk egy teljesen új koncepciót képvisel a reklám és kereskedelmi piacon. Kérje ajánlatunkat Ön is, és segítünk egyedi megoldást találni!

Kogenda reklámajándék készítés

Hírlevél

A Kogenda Reklámajándék weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.