Grafikai tervezés

Kreatív grafikai munka egyedi igény szerint

Grafikai tervezés

"Láthatóvá tenni a gondolatot"

Egy cég, bármit is szolgáltat, forgalmaz, mindaddig míg láthatatlan, nem lesz sikeres. Az embléma, logó gondolatot, üzenetet hordoz, és tudatosítja az emberekben egy cég létezését, befolyásolja döntéseiket. Éppen ezért fontos minden vállalkozás életében a marketing alapú grafikai tervezés, és egy jól átgondolt stratégia.

Mialatt mi kávézunk, ebédelünk, cégünk arculata dolgozik, beszél helyettünk. 

Terveztesse megjelenését jól felkészült szakemberekkel, tegye láthatóvá a gondolatot, legyen látható!

A minőség garantált.

Kogenda - új koncepció a reklámajándék piacon
Kontakt személy

Orosz Anita - divízióvezető

MOME-n végeztem csomaglástervezőként, 2002 óta foglalkozom grafikával, arculat-, kiavány-  és formatervezéssel. Munkám a tervezéstől a kivitelezés lebonyolításáig, a termék átadásáig minden részletet átfog, így megrendelőink teljes biztonságban tudhatják projektjeiket.
 
A névjegytől az épülethálóig bármilyen felületre varázsolhtó grafika, aminek feladata az üzenet eljuttatása a címzetthez, de nem minden áron.
 
A feladatot körüljárva, a technológiai lehetőségek ismeretében, a legoptimálisabb megoldást javasoljuk minden megrendelőnkek annak érdekében, hogy a projekt sikeres legyen.

Kogenda Bt.

1173 Budapest, Mansfeld Péter utca 6.

Bokros Gabriella
ügyvezető

+36 20 314 7208

Cégünk egy teljesen új koncepciót képvisel a reklám és kereskedelmi piacon. Kérje ajánlatunkat Ön is, és segítünk egyedi megoldást találni!

Kogenda reklámajándék készítés

Hírlevél

A Kogenda Reklámajándék weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.