Kommunikációs tanácsadás

Üzleti kommunikáció professzionálisan

Kommunikációs tanácsadás

Ha hiteles kommunikációra van szüksége és szeretné megtalálni a célközönségét, mi segítünk! Az üzleti célokat figyelembe véve, egyénre szabott kommunikációs ötleteket valósítunk meg. Minden munkát azzal kezdünk, hogy felmérjük, átbeszéljük, mi az, amire szüksége van a sikerhez.

Céljainak ismeretében lefektetjük az alapokat, vagyis elkészítjük a kommunikációs stratégiát, hogy hol, mit és hogyan kommunikáljon.

Kogenda - új koncepció a reklámajándék piacon

Ügynökségünkre az alábbi területeken számíthat még:

 • PR tanácsadás
 • Personal branding
 • Sajtókapcsolatok kiépítése és menedzselés
 • Céges rendezvények teljes körű lebonyolítása
 • Design
 • Kiadványok, grafikai anyagok tervezése, kivitelezése
 • Webfejlesztés
 • Online marketing
 • Fotó- és videó tartalomgyártás
 • Life- és business coach tanácsadás
 • Igazságügyi mediátor szolgáltatás
Kontakt személy kommunikáció PR Kovács Barbara

Kovács Barbara - Divízióvezető

Több, mint húsz éve dolgozom kommunikációs területen, még gyerekkoromban fertőzött meg a média világa. Voltam oknyomozó riporter, dolgoztam reklám- és kommunikációs ügynökségnél, voltam sajtókapcsolati vezető, valósítottam meg számomra fontos ügyeket, sokszor hátrányos helyzetűeket segítve. Az állami szférában is megtapasztaltam a rendezvényszervezés és a belső kommunikáció részterületeit.

Hiszem azt, hogy egy vállalkozás sikerének és működésének a kulcsa leginkább a kommunikációban rejlik. Hiába van jól kialakított cégfilozófia és remek üzleti terv, ha ezzel a területtel problémák akadnak.

Szeretem megismerni a szervezetek működési folyamatait, közösen gondolkozni, majd a legjobb kreatív megoldást megtalálva, sikerre vinni azt.

Fő szakterületeim a személyes brand építése (Personal Brand), sajtókapcsolatok kiépítése, valamint a kommunikációs stratégia megalkotása és a PR tanácsadás.

Kontakt személy kommunikáció Asbóth Hédi

Dr. Asbóth Hédi – cégen belüli kommunikáció

Igazságügyi mediátor – szakembere a már kialakult konfliktusok feloldásának -, life és business coach, illetve párkapcsolati tanácsadó vagyok.

Többrétű tudásommal hozzájárulok ahhoz, hogy a munkatársak akár a munkahelyükön, akár a magánéletükben – ami nagy befolyással van cégnél elvégzett tevékenységükre is -, kiegyensúlyozottak, harmónikusak lehessenek.

Tapasztalataim nem csak az üzleti életben szereztem, hanem a több évtizede jól működő családomtól, hiszen 3 gyermek édesanyja, és több mint 30 éve házas vagyok.

Kogenda Bt.

1173 Budapest, Mansfeld Péter utca 6.

Bokros Gabriella
ügyvezető

+36 20 314 7208

Cégünk egy teljesen új koncepciót képvisel a reklám és kereskedelmi piacon. Kérje ajánlatunkat Ön is, és segítünk egyedi megoldást találni!

Kogenda reklámajándék készítés

Hírlevél

A Kogenda Reklámajándék weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.